Acasa

SUNJOYsistemul de incalzire al viitorului
LUNA ACEASTA SUPEROFERTA – 20% DISCOUNT !
Panourile radiante SUNJOY reprezinta o adevarata revolutie in domeniul sistemelor de incalzire si cind spunem asta, ne referim la multiplele avantaje pe care le prezinta incalzirea cu aceste sisteme comparativ cu celelalte. Sistemul de incalzire cu radiatie infrarosie – SUNJOY – este recunoscut pe plan mondial ca fiind liderul in materie de eficienta a incalzirii, SISTEMUL DE INCALZIRE AL VIITORULUI.
Reduceti costurile de incalzire cu pina la 50%
PLASMA TERMICA 20% DISCOUNT !
FUSSION GLASS sint sisteme de incalzire electrice de inalta calitate cu un design modern, cu aspect de televizor cu plasma. Sint confectioante din sticla neagru-cristal, se monteaza pe pereti si au o grosime de doar 5 mm !!! Gasiti toate informatiile inclusiv preturi la capitolul "PLASMA TERMICA"
Tabloul Carbon – Crystal reprezinta o inovatie in domeniul sistemelor de incalzire in infrarosu. Cu acest sistem de incalzire am dus tehnologia de incalzire pe un plan superior: sistemul de incalzire a devenit o opera de arta, un impresionant accesoriu de design, frumusete si stil in casa dumneavoastra. Cu un randament de 98%, un termen de garantie de 5 ani si o durata de viata de peste 30 ani, FARA NICIUN FEL DE INTRETINERE SAU CONSUMABILE, tabloul carbon – crystal devine unul dintre obiectele cele mai importante din viata dumneavoastra.